11 Ağustos 2010 Çarşamba

ankara oyun havası full dinle, ankara oyun havası indir

SEÇME OYUN HAVASI..


06 Oyun HAVALARI - SaLLa.

ankara oyun havaları-salla | izlesene.com


Ankara Oyun Havalari Ali Albay Kostak



ankara da oyun havalari...cubuklu yasar, katarina, racobaba ve taksici





Vidivodo.com : ankara oyun havaları  Etiket: ankara katarina oyun raco


DÜĞÜNDEN ÇEKİLMİŞ BİR VİDEOMUZ..








İzleyin: Ankara Oyun Havaları



ANKARA GECELERİNDEN OYUN HAVALARI..(PAVYON)








İzleyin: Ankara Oyun Havaları


VE BU ARADA PARK FM RECO BABASI AKLIMA GELDİ BU MÜZİKLERİ DİNLERKEN 24  NİSAN 2010 TARİHİNDE ÖLEN RECO BABAMIZA ALLAH RAHMET EYLESİN BU YAZIMIZI  GÖREN HERKEZDE DUA ETSİN...

Çok fazla kişinin katıldığı cenazede kalabalık namazın kılınacağı  meydana sığmadı. Bir çok basın mensubunun katıldığı törende, Oğuz  Yılmaz, Kürşat Tüzmen, Hopdedik Ayhan ve Enver Yılmaz gibi ünlü isimler  de görüldü.

5.11.1975 doğumlu Recep Kaya Baydurcan'ın aileside tabutun başında hazır  bulunurken Reco Baba'nın annesi fenalaşarak ilk yardım odasına  kaldırıldı.

Reco Baba'nın Ağabeyi ve Babası ayakta durmakta zorlanırken, yengesi cenaze boyunca gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü programcının tabutunun üstüne ağabeyinin düğününde çekilen  fotoğrafı koyulurken cenaze o fotoğrafta kolunda bulunan saatin  gösterdiği zamanda yani 2.05'de defnedildi.

Park FM ailesi tam kadro cenazede yer alırken, Ankaragüçlüler fanatik  bir Ankaragücü taraftarı olan Reco Baba'ya olan vefa borçlarını  üzerine "Reco Baba hakkını helal et" yazdıkları pankart ile gösterdiler.

Cenaze namazı kılınmadan hemen önce basın mensuplarına bir açıklama  yapan Park FM DJ'yi Reco Baba'nın mesai arkadaşı İrem Kız, "Reco Baba,  Yaklasık 4 yıl önce midesine kelepçe taktırdı.  25 gün öncede Gazi  Üniversitesi'nde bu kelepçeyi aldırdı. Kelepçenin alındığı sırada  midesinin de 3'de 2'sini aldırdı. Son günlerde ağrılarına rağmen yayın  yaptı. Çok farklı projeleri vardı. Eğer yaşasaydı şimdi karşınıza o  projeleri ile çıkacaktı" diye konuştu.

Reco Baba'nın Ağabeyi Bora Baydurcan ise, "2006 yılında midesine kelepçe  takıldı. 4 sene kadar önce çok ciddi para ödedik. 25 gün önce Gazi  Üniversitesi Hastanesi'nde kelepçe çıkarıldı. Ameliyat tam 6 saat sürdü.  Midesi küçültüldü" ifadelerini kullandı.

BİZE BU AMELİYAT'IN BU KADAR RİSKLİ OLDUĞU SÖYLENMEDİ

Reco Baba'nın ameliyattan sonra ilk olarak "Bu ameliyatın bu kadar ağır  olduğunu bilsem kabul etmezdim" dediğini öne süren Bora Baydurcan,  "Riskler bana söylenmedi. Ameliyattan 2 gün sonra 'Reco ciğerlerde ödem  olursa ölürsün' dediler, Böyle bir şey olamaz bize ameliyattan önce  açıklama yapılsaydı biz salak değiliz istemezdik bu ameliyatı" şeklinde  konuştu.

OTOPSİDEN OLUMSUZ BİR SONUÇ ÇIKARSA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM

Ardından otopsi sonuçlarını beklediklerini belirten Ağabey Bora  Baydurcan, "Olumsuz bir sonuç çıkarsa kardeşimin kanını yerde bırakmam.  Kanuni olarak yerde bırakmam. Bu bizim ve sizin Reco Baba'ya olan vefa  borcunuzdur. Ben olmazsam siz bırakmayın" dedi.

Baydurcan,  basın mensuplarının "Mide kelepçelerinden bir çok kişi  hayatını kaybetti. Hiç tedirgin olmadınız mı kelepçe taktırırken?"  diyerek yönelttiği soruyu ise "Kelepçenin 2 türü var biri by pass  yöntemi bunun riski çok büyük biz doktorlarla konuştuk onu istemedik.  Diğer yolun tehlikesi yok dediler demekki hocalar yanlış biliyormuş. Bu  işin peşini bırakmayacağız" diyerek yanıtladı.

Reco Baba'nın yardımcısı Fatih Çetin (Bitli) ise bir an olsun tabutun  başından ayrılmadı. Adli Tıp Kurumu'nda da en yakın arkadaşını yanlız  bırakmayan Çetin, vefa borcunu unutmadı.

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN YÜZDE 100 İHMAL VAR

Acılı Ağabey Bora Baydurcan, otopsi sonuçlarını beklediklerini kanuna  sonsuz saygılarının olduğunu belirterek, "Elimde avucumda ne varsa  satacağım bu işin peşini bırakmayacağım. Bana göre yüzde 100 ihmal var.  Ben bırakırsam siz bırakmayın bu sizin Reco Baba'ya olan vefa  borcunuzdur" dedi.

Cenazeye katılan Oğuz Yılmaz ise herhangi bir açıklama yapmadan ayrıldı.

06OYUNHAVALARI olarak Reco Baba'nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


Lütfen İçeriği Silinmiş veya Yanlış İçerik Yüklenmiş Videolardan Yorum Bölümüyle Haberdar Ediniz. guruphepsifanclup1.blogspot.com ©2010 pc_kolick@windowslive.com  YORUMSUZ GEÇMEYİN..